bence dibe vurduk..



 YİNE MAHVI PERİŞANIZ,
 İÇİMİZ KARARMIŞ,
 ÖLENLERE Mİ YANALIM,
 MEMLEKETİN DÜŞTÜĞÜ HALE Mİ?
 KORKU İÇİNDE YAŞAYAN BİR HALK OLDUK,
 ÇOLUĞUMUZ ÇOCUĞUMUZUN GELECEĞİNDEN ENDİŞE EDİYORUZ,
 LANET OLSUN ...

6 yorum:

  1. Lanet olsun dedik her seferinde, kan revan içindeyiz , kaç canımız gitti sayısını unuttum. Daha nereye kadar :((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gülmeyi unutacağız, endişelerle kavrulup duracağız anlaşılan.

      Sil
  2. Merhabalar.
    Yaşadıklarımızın suçlusu ve sorumlusu biziz!.. Hala başımızdaki idareyi ve zihniyetini savunanlar var. Milletin başını bağlamışlar. Yayın yasağı var. Konuşana ceza var. Ne olacak böyle? Nereye kadar gidecek? En sonunda bir iç kargaşa çıkacak ve henüz daha tam anlamıyla yaşayamadığımız baharımızı da o zaman yaşayacağız herhalde.

    Menfur terör saldırılarında yaşamlarını yitiren tüm kardeşlerimize Cenab-ı Hakk'tan rahmet diliyor; acılı ailelerinin acılarını hafifletmesini ve onlara sabr-ı cemil ihsan eylemesini niyaz ediyorum.
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep bey yaşanılanların tek sorumlusu idare edenler diye düşünüyorum. Ne komşu devletleri düşamn edinen biziz, ne çözüm süreci diyen biziz, ne istihbarat bizde ne önlem alacak olan biziz. Biz devletten bizi korumasını, emniyetimizi sağlamasını beklemek hakkına sahibiz, bunu da yapamıyorsa vah ki bu devletin haline. Tıpkı 99 depremindeki korku ve paniği yaşar hale geldik.O Allah'dan dedik, doğa dedik, yeryüzü hareketi dedik ama bu bombalar ,vahşilerin kalleşlerin eli ..
      Hayatını kaybeden tüm kurbanlara Allahtan Rahmet diliyorum, en çok da ailelerine sabırlar diliyorum.

      Sil
  3. Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum, ülkeyi YAŞINILMAZ bir yer haline getirdiler. Allah cezalarını versin sebep olanların. :(

    YanıtlaSil