Albayrak rengine büründü yurdumuz,
ne üzgünüz demek yetiyor, ne herhangi bir teselli
yeter diye haykırasımız var.
Daha geçen hafta İstanbul'un acıları geçmeden bugün Kayseri.
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.
Bizi yönetenler artık bir çare bulsunlar, bu kabus bitsin dilerim.


6 yorum:

  1. Şoktayım şu an:( Sözcü 13 asker şehit, 48 asker yaralı diye manşet atmış:( 15 yıldır ülkeyi yönetenlerin sonunda ülkeyi getirdikleri durum bu işte. Ne istifa eden var, ne "Sorumlu biziz, 15 yıldır ülkeyi biz yönetiyoruz" diyen. :(
    Allah ailelerine sonsuz sabır versin:( şehitlerimizin mekanı cennet olsun:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ülke idarecilerinin hemen mağdur rolüne bürünmelerini kabullenemiyorum, artık mutlaka gerçek manada çareler, önleyici ,cezalandırıcı tedbirler almalarını vatandaş olarak bekliyorum. Oturduğum semt Kartal'da da Şehidimiz varmış ,çok üzgünüm.

      Sil
  2. Merhabalar.
    Teröre karşı milletçe karşı olduğumuzu, bir ve birlik içinde olduğumuzu, bu cinayetlerin bizi yıldıramadığını göstermek durumundayız. Aksi halde terörün bizi yıldırdığını ve moralimizi bozduğunu sanarak amaçlarına ulaştıklarını düşünecekler. Onlara bunun böyle olmadığını gösterelim. Milletçe terörün karşısında eğilmediğimizi ve dimdik ayakta olduğumuz mesajını verelim. Cenab-ı Hakk, necip Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eecep bey zaten biz milli birlik içindeyiz, beraberiz. Toplum olarak evlatlarımızı kaybediyoruz üzülüyoruz moralimiz de bozuluyor maalesef, hepimiz anayız babayız.Gerçek duruşu ,gerçek idareciliği devlet yönetenleri göstermeli, iş onlara düşüyor benim fikrim artık o. Onlara güvenebileceğimizi bize göstermeliler.Öncelikle kendi vatandaşlarını, sınırlarını korumayı bilmeliler.Yoksa çok zor. Selamlar.

      Sil
    2. Merhabalar.
      "Onlara güvenebileceğimizi bize göstermeliler" cümlenize katılıyorum. Elbette ülkenin bu hale gelmesinde 14 yıllık iktidarın ve onların yöneticilerinin kusur ve kabahatleri çok. Terör ile mücadele ederken kusur ve kabahat arayarak birbirimize düşmeyelim. Aksi halde terörün ekmeğine yağ sürmüş oluruz. (Bu cümlelerimden dolayı sakın beni iktidar yanlısı sanmayın.) Selam ve dualarımla.

      Sil
    3. Merhaba Recep bey.İktidar yanlısı olsak da olmasak da ,parmak bastığınız gibi 14 yıldır bu iktidar tarafından yönetiliyoruz ,iyi şeyler yaparlarsa yeri gelir öğeriz ama bir eksiklik görüyorsakda eleştiri hakkımızı kullanmalıyız benim fikrim.Bazı dönemler dursa da terör belası başımızda taa 70-80 lerden beri farklı şekillerde var.Ancak artık toplu katliamlara dönüştü ,iktidardan beklemeyeceksek bizi kim kurtaracak.Size de hak veriyorum tabii ki milletçe birlik olacağız ama iktidardanda çarede bekleyeceğiz .İnşallah kurtuluruz bu beladan.Selamlar.

      Sil