Hayallik manzara..



bir de maziden şarkı saklı içinde..

6 yorum:

  1. Tam da böyle insansız, ıssız bir yerde kafa dinlemelik zamanlar.
    Parça çok yakıştı manzaraya. Issız Adam filminde de kullanılmıştı sanırım.
    Hoş bir kombinasyondu, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Hayallik Manzara başlıklı paylaşımınızı yeni fark ettim. Öyle bir oluyor ki, sayfanızda sörf yaparken, bir ara manzara ibaresi ve resim gözüme çarptı. Ondan sonra kayboldu bulamadım. Birkaç kez aşağı yukarı gidip geldikten sonra nihayet bu sefer paylaşımı yakaladım. Paylaşımınızdaki fotoğraf karesinden etkilendim. Zaten ilgimi de bu fotoğraf karesi çekmişti.

    Şimdi bir taraftan resmi incelerken, bir taraftan da yorum yazmaya devam ediyorum, sadece yorum penceresi ile fotoğraf karesi arasında bir inip bir çıkıyorum. Çünkü yorumu yazarken fotoğraf karesinin önümde olması gerekir. Yoksa nasıl ilham alıp da yorum yazacaksınız. Ben öyle yapamam. Şiddetini bilmediğim bir rüzgar var fotoğraf karesinde. Denizin sahile ulaşan dalgalarında birazcık köpük var. Gökyüzü açık değil hava bulanık. Sanki lodos esiyor. Kıyının yamacındaki dışı gül kurusu boyalı iki katlı yada altı bodrum olan ev de çok ilgimi çekti. Sanki yamacın kıyısında orada gemilere deniz fenerliği yapıyormuş gibi bir imaj yüklenmiş. Burası pek bir göle benzemiyor. Deniz olmasına deniz de, Marmara mı? Karadeniz mi? Bilmem imkansız. Fikir de yürütemem zaten. Çünkü denizlerimizi tanımıyorum ki! Hakiki bir denizci olsaydım fotoğraftaki kokudan burasının hangi deniz olduğunu bilirdim.

    Şöyle tatlı bir yamacın kıyısında tek katlı kendime ait çatı katlı dubleks bir evim olsaydı. Başka hiçbir şey istemezdim. Denizden gelip geçen gemilere fener olurdum.
    Paylaşım için teşekkür eder, emeğinize ve yüreğinize sağlıklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Şarkıyı o kadar çok severim ki...
    Fotoğraf ise şarkıyla birlikte başka yerlere götürüyor insanı. :)
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. ne güzel manzara da şarkı da, karadeniz mi ki burası acaba? :)

    YanıtlaSil
  5. Şarkı fotoğrafa çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  6. Hem fotoğraf, hem de şarkı harika:)

    YanıtlaSil