Tostçu

 

Sahilimizin nadide büfesi yaklaşık otuz yıldır aynı salaş haliyle yazlıkçılari ağırlıyor. Bir kac yaz önce ınstagram sayfası açtı, komik paylaşımlarla tostlarını ve mekanını tanıtmaya başladı . Şimdi yazlıkçılar dışında onu merak edip gelenler de oluyor. Tostu kendi yorumuyla yaptığı Ayvalık tostu. Tadı ayrı bir lezzet:) Deniz kenarinda çabuk acıkılır ve tost iyi bir seçenek. Lakin herşeye olduğu gibi tost da zamlanmis bir ayvalık tostu, bu plaj bufesinde 90 tl olmuş.  Yaz sonu 100 tl yi geçer sanırım. Bu yine ucuzu, Ayvalıkta 120 ,130 a bile tost yiyen var,kim ne tutturursa artik. 

4 yorum:

  1. anneee 100 liraya tost mu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi yine artar belki malum benzine zam geldi.

      Sil
  2. Merhabalar.
    Balıkesir'in ilçelerinden Burhaniye dışında diğer ilçelerini görmek nasip olmadı. Ancak, Ayvalık ve diğer ilçelerinin de çok güzel olduğundan bahsediyorlar. En önemlisi yaz, kış, güz ve bahar mevsimlerinin yaşanabileceği bir coğrafya olması çok önemli.
    Bu aralar ne ev, ne araba satın alınır, ne de kiralık ev aranır...90-130 Tl. arası tost hiç yenmez, insanın boğazına durur. Ne olacak böyle halimiz? Gelirimiz yerinde sayıklıyor, ancak herkes her şeye çatır çatır zammını yapıyor. Oh ne ala!..
    Sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayvalık ve diğer çoğu yazlık yerler yazın çekilmez hale geldi, kalabalığı ve fiyatları çıldırtıyor.Mesela 7,5 Tl olan minibüs ücreti /haziran ortasında/ temmuzda 11 tl ye çıktı. Otopark ücretleri başka bir alemde. Durumlar vahim.

      Sil