bekleme


Bugün  aşırı sıcaklar başladı. Ben de buzlu içeceğe geçtim. Sevgili beyim  içmez, boğazı hassas. Birde buz nerde nasıl hangi suyla yapıldı, diye şüphe düşürür insanın içine ,ben yine de ikimizin yerine bu güzel renkli içeceği içip serinledim. Içecek daha tatlı olabilirdi o kadar güzel  degil,rengi güzel. Bu zincir cafeler de bana göre degil ama en serin en gölge en efil efil esen yerde konumlu, başka şansım yok. Araba yıkanana kadar burda oyalanacagiz.

7 yorum:

  1. Yazında başkası olmuyor ki canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele bugünler aşırı sıcak. Mehtap.

      Sil
  2. muhteşem gözüküyor kiwi var sanki içinde çekirdekleriyle... valla ben çok severim buzlu içecek, çocuklara da içiriyorum ama Türkiye'de garsonlar hep şaşırıyor, yazık çocuklara dolaptan bile içirmeyenler var :)))) Bu nasıl analık!? Sen iç şu sıcakta o kayısı suyunu ılık ılık diyesim geliyor... Edepsizim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay valla ben de küçükken buzlu ya da soğuk içip hasta olacaklar diye korkardım:)) iyice sıcak olmadan dondurma bile yedirmezdim, hasta olmazlar mıydı? Tabiiki yine olurlardı.
      Mango ve ejder meyvesiymis. 🥭 mehtap.

      Sil
  3. Ohh, afiyet olsun! :) O ne kadar albenili renktir öyle. :)

    YanıtlaSil
  4. Bu zincir kafenin en güzel soğuk içeceği Portakal Mango bence bir sonraki sefer için aklınızda olsun. :) Bu renkli olanı bende tatsız bulmuştum.

    YanıtlaSil