Dizi önerisi;Good Girls

netflix
Her şey o kadar masum istekler için başlamıştı ki.İşin boylarını aşacağını
hiç tahmin etmediler.
Üç arkadaş farklı nedenlerle paraya ihtiyaç duyuyorlardı.Dört çocuk annesi ev kadını (Christina Hendricks) Beth'in kocası işleri berbat etmiş,kendisini aldatmış,evlerini ipotek ettirmiş,tam anlamıyla ailece ,dibe vurmuşlar.
Beth'in kızkardeşi (Mae Whıtman)Annie tek başına büyüttüğü kızının velayetini babasından almak istiyor.Ama korkunç avukat paraları karşısında çaresiz.
Beth'in en yakın arkadaşı(Retta) Ruby iki çocuk annesi bir garson.Kocası yeni polis olmuş.Kızları böbrek hastası ve nakil için çok büyük paralara ihtiyaçları var.
İşte böyle paraya ihtiyaç duyan üç kadın kafa kafaya verip ,birbirlerini dolduruşa getirerek, Annie'nin kasiyer olarak çalıştığı marketi soymaya karar veriyorlar. Amaçları sadece ihtiyaçları olan parayı almakken , işler çığrından çıkıyor,kara para aklayan bir çetenin binlerce dolar parasını da yanlışlıkla kasadan çalıyorlar ve belanın tam da içine düşüveriyorlar.
****
Geçen yaz 1. sezonu keyifle izlediğim dizinin, bu yaz 2. sezonu Netflix'de gösterime girdi.
Çok keyifli, aksiyon, komedi, heyecan dolu bir dizi.Üç kadının sorunlarla başa çıkma yöntemlerini, ilgi ile izleyeceksiniz eminim.
Bu da benden bir dizi önerisi olsun..


7 yorum:

  1. Güzel bir diziye benziyor izleme listeme ekliyeceğim.
    https://www.blogemircan.com/ bloguma sizide ziyarete beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. artık bir netflix almak şart oldu yaaa

    YanıtlaSil
  3. DİZİ SEYRETMEYİ ÇOK SEVMEM ANCAK ''İYİ KIZLAR''I İZLEMEK LAZIM. İYİ KIZLAR İYİDİR.

    YanıtlaSil
  4. Good Girls dizisini izlemedim ama konusu anlattığınızdan hareketle güzelmiş diye düşündüm. Yabancı diziler vazgeçilmezimdir.

    YanıtlaSil
  5. bi dolu dizi izliyom ama bunu izlemediydim. aldım listeyee :)

    YanıtlaSil
  6. Kadın dizilerini seviyorum bakayım good girls dizisine 😊

    YanıtlaSil