Hafta sonu seyirlikleri

Hafta sonu gri ,lodoslu,soğuk bir hava var. Üstelik Afad'tan mesaj üzerine mesaj geldi, aman dikkat edin rüzgar, fırtına var babında telefon mesajları.  Bizde evde oturup dizi ,film ne varsa izledik. ilk önce cuma günü yayına giren İstanbul için Son Çağrı filmi. Hayır isim böyle olunca havaalanında geçen bir film gibi bir izlenim edinmişim, oysa NewYork da geçiyormuş. Biraz da İstanbul'da.
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 'u izlemek ,New York caddelerinde gezmek başka da bir şey yok. Zaten bir buçuk saatlik romantik, mutlu sonlu biraz da şaşırtıcı sonlu bir film. Yalnız o orgazm klubü sahneleri çok  yersiz geldi bana. Hülya Avşar 'ın da öyle bir film sahnesi vardı, Berlin in Berlin, artık Beren Saat'in de var. Üstelik Beren Saat gösteri olarak yapıp level atlamış. 
Sonuç;sevilen ikili yani Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ için izlenir. Kıvanç Tatlıtuğ' u Aile dizisinde izliyoruz da Beren Saat'i özlemişiz. O da artık bir ulusal kanal dizisi yapsa ne iyi olur.

Squid Game:
Ilk dizinin devamı sanmıştım, lakin baya bir yarışma programı gibi çekilmiş. Her an korkunc bir şeyle karşılaşacağız tedirginliği ile seyretsem de çünkü ilk squid game baya vahşi bir diziydi, bu gayet güzel bir yarışma dizisi olmuş. Insanin para için neler yapacağının güzel örneği bir yarışma. Ilk beş bölümü yayında 29 kasımda devamı var. Hâlâ sürpiz bir son olur mu diyorum. Bir solukta izledik . Bakalım birbirinin üzerine basa basa milyon dolarları kazanan hangi yarışmacı olacak?

4 yorum:

  1. Bihter'i izledim ve sevmedim dur bakayım bu film nasıl olmuş. :)

    YanıtlaSil
  2. Öyle sahneler olmazsa olmaz zaten. Her dizide var desek yeri. Paralı kanallarda olmazsa kabul edilmiyor herhalde zaten:)
    Diğer diziyi bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Beren ile Kıvanç'ın enerjisini çok beğeniyorum ve cidden çok merak ediyorum filmi. Yalnız beklentim çok yüksek değil. Beren Saat'i ne kadar sevsem de sanki en büyük oyunculuğunu Aşk-ı Memnu'da oynamış da sonrasında yorulmak istemiyor gibi oynuyor hissiyatı alıyorum izlerken. Belki de onun oyunculuk tavrı budur ve umarım bu kendisi için uygun bir proje olmuştur :)) Vallahi iyi bir romantik komediye hasret kaldık.

    YanıtlaSil
  4. hımm squid devamı izlenir yani pekiii :)

    YanıtlaSil