mutlu yıllar

 

Önümüzdeki yıl blogumu  gerçek bir' bu günlük 'olarak kullanmayı deneyeceğim. Bilmem olacak mı? Plan programa uymayabiliyor bazen ya da düşüncelere. Yapmak istenilenle, yapılan çok farklı olabiliyor. Hayat gailesi nedeni ile tabii ki. 

Benim için çok güzel olaylara vesile oldu bu yıl, hayatımıza ailemize yeni bir aile dahil oldu, kızım nişanlandı. Sanırım benim için en güzel olay buydu. İsteme töreni, nişan ,alışverişler çok keyifliydi, işlerimiz rast gitti, damat adayımızı kızım sevmiş ,bizde çok sevdik. İnsanın hayatta en çok mutlu eden olaylardan biri çocuklarının yüzünün gülmesi, onların mutlu olması. Nasıl bir duygu ise şu annelik, evladımızla aynı şeylerden aynı mutluluk ve üzüntüyü yaşayacak şekilde klonlanmış gibiyiz. Onlar mutlu ise mutlu ,onlar değilse değil. Öyle bir şey işte. 

Kendimle ilgili de çok görmek istediğim yerlerden biri olan Kıbrıs'ı  gördüm ,gezdim, Cumhuriyetimizin 100. yılını Ankara'da kutlamak kısmet oldu üstelik yıllar öncesinin okul arkadaşları ile. Benle ilgili  güzeldi, depresyonsuz bir yıl geçti:) Mutluluğu içimde sıkça hisseder oldum hem de olur olmaz şeyler için, daha ne olsun. Zaten şöyle geriye bakınca insan iyi şeyleri hatırlıyor önce, iyi olmayanları atıyor gerisin geriye . İyi ki böyleyiz. Şimdi de hızlıca geçen koca bir yılın ardından yenisini bekliyoruz, geldi gelecek. Üstelik İstanbul için lodos etkisi ile  şahane bir hava , pırıl pırıl güneş mavi gökyüzü ile bekliyoruz 2024 yılını. Kış kışlığını yaz yazlığını yapsa daha iyi ama böyle de güzel ,içimiz açılıyor güneş sayesinde.

Hoş gelsin yeni yıl, 2024 yılı ,geçtiğimiz yılı aratmasın, mutluluk ,huzur, bereket dağıtsın , yüzler gülsün, merhaba diyenimiz bolca ,sağlığımız iyice ,neşemiz çokça olsun.

Mutlu yıllar diliyorum.. 

7 yorum:

  1. kızınız hep mutlu olsun inşallah, 2024 de daha huzurlu, mutlu, barış dolu günler getirsin hem ailenize, hem hepimize :)

    YanıtlaSil
  2. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin.
    Yeri geliyor onun yerine anne olarak sen depresyona giriyorsun. Cidden değişik. Anlatılmaz yaşanır cinsinden.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle hayırlı olsun der genç çifte mutluluklar dilerim. Bu vesile ile yeni yılın da tüm aile için güzelliklerle, sağlıkla, mutlulukla dopdolu olmasını...:)

    YanıtlaSil
  4. bol neşe bol gezmak diliyorum sanaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Ne kadar güzel dolu dolu geçmiş. Bereketli ve güzel yıllar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar.
    Kızınız için Allah tamamına erdirsin diyorum ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Her zaman iyi düşünelim, güzel düşünelim ki, hep iyi ve güzel olan şeylerle karşılaşıp mutlu olalım.
    Yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim. 2024 yılı tüm dünyaya iyilik ve güzellikler, barış ve huzur getirsin ve tüm insanlar mutlu olsun inşAllah!
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  7. Her gün yazma fikrine içten destekler sunuyorum. :)
    Gençlere mutluluklar dilerim, tüm aileye mutlu yıllar olsun. :)

    YanıtlaSil