Sevgili ANNEANNENİN blogunda görüp aklıma yazmıştım.
Pırasaları bu sefer bu tarifle ,biraz da katkılarımla değerlendirdim. Çok leziz oldu. Patatesle pırasa birbirlerine yakıştılar.
*1 kilo pırasa halka halka doğranıp,çok az su ve biraz zeytinyağla haşlanır.
*2 adet patates iyice ezilip püre haline getirilir.
*1 yumurta ,
*1 kase kadar kaşar peyniri rendesi,tuz karabiber, biraz kırmızı biber ile birlikte
pırasa yumurta ve patatesler birbirine harmanlanır, yağlanmış cam tepside fırına verilir.
Hafta başı bugün ne pişireyim diyorsanız, kolay ve lezzetli.
Tavsiye olunur.
nefis olmuştur ellerine sağlık canım bende denemek istiyorum inşallah sizinki gibi olur
YanıtlaSilsevgiler canımcım:))
Çok güzel olmuş.Un kullanmamanız daha da güzel.Pırasayı ben soğan yerine kullanıyorum.Sevgiler:)
YanıtlaSilmisafir için güzel bir tarif .çocuklarda bu şekilde severek yiyebilirler ellerine emeklerine sağlık...
YanıtlaSilNefis görünüyor, deneyeceğim mutlaka, ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSilÇok emreka ettim lezzetini..
YanıtlaSilİlk fırsatta deneyeceğim..
Ellerine sağlık canım..
Sevgiler.
selam canim ellerine saglik harika gözüküyor
YanıtlaSileminim tadi da öyle dir
sevgiler
görmedim daha önce çokta güzelmiş:)
YanıtlaSilsevgiler.
Fatmacım umarım beğenirsin.
YanıtlaSilPembe kekik; evet unsuz .Pırasa soğan gibi kullanılabilir tabii iyi fikir.
teşekkür ederim Şehrinaz.
Hayat Cafe ,
YanıtlaSilElif, denemenizi tavsiye ederim.
Leylacım teşekkür ederim.
Aylincim bende ilk kez denedim.