Behzat Ç. Başkan

Haberler başında vakit geçirirken baktım ''Amirim'' Ankara'dan Etimesgut belediye başkan adayı olmuş/cakmış. Kesin galiba. Mansur Başkan biraz itirazcı olmuş bu işe falan. Bu, seçim haberlerinin en şaşırdığım haberi oldu. Gerçi her meslekten belediye başkan adayı oluyor özellikle doktorlar ,sonra mühendisler, yani  film sanatçılarından da oldu keza Fatma Girik Şisli belediye başkanı olmuştu. 1989-1994 yılları arasında Sosyal Demokrat Halkçı Parti'den (SHP) O zamanlar 80 sonrası partiler kapalıydı malum, SHP kurulmuştu. 
Şimdi de Erdal Beşikçioğlu yine Cumhuriyet Halk Partisinden seçime katılacakmış, Etimesgut milliyetçi oyların çok olduğu bir bölge imiş ,aday gösterilmesi ne derece isabetli imiş vs. gibi konular konuşuluyor. Bence seçilir her halde vardır bir kitlesi bu işe soyunduğuna göre Behzat Ç. amirimin:) Bilmiyorum Ankaralılar ne düşünüyor ama.
Bence herkes yeri geldiğinde elini taşın altına koymalı ve Erdal Beşikçioğlu 'da bunu yapmış. 
Başarılar dileriz kendisine.
Bakalım İstanbul'da böyle şaşırtan bir aday çıkacak mı?


6 yorum:

  1. amirim hepimizi şaşırttı vallahi. hayırlı olur dilerim :)
    Behzat ç.'nin bir bölümünde birlikte hayal kurarken, Hayalet, hayalinin Ankara büyükşehir belediye başkanı olmak olduğunu söylüyordu. kısmet amirimeymiş :P

    YanıtlaSil
  2. Amirimi severiz, her makam yakışır ona... Bence her kesimden oy alma potansiyeli de vardır, sonra racon kesmeyi de bilir. Olur mu... olur valla:))

    YanıtlaSil
  3. siyasetçilerden daha iyidir herhalde sanatçılar :)

    YanıtlaSil