iletişim


 Dün acayip bir baş ağrısına tutuldum, gerilim tipi ,fena vurdu. 

Oğlumun tavsiyesi; Anne oksijene ihtiyacın var ..

Varmış, dışarıdaki ılık  sonbahar havasındaki oksijen beni açtı, gerilim biraz azaldı. Takvim yaprakları Ocak ayının onaltısını gösteriyor ,havalar o yönde değil. Uzun süredir görmediğimiz güneşli tatlı bir hava var. Tam dışarda havamızı alıyorduk ki bir telefon geldi, can arkadaşımın annesi bir haftadır hastanede yatıyormuş. Geçen sene geçirdiği covid den bir ufak parça kalmış bedeninde ve aylardır zaten süregelen rahatsızlığı onu yatağa düşürmüş. Hastane bize çok yakın ,dönüşte uğradım. İyi görünüyordu ama daha yatacak sanırım çocukluğumun en güzel teyzelerinden biriydi, hala da öyle..Tüm hastalara şifa diliyorum.

Birbirimizi ,candan sevdiklerimizi sık sık aramalıyız, bazen ihmal ediyoruz , etmemeliyiz, onlar da beni aramıyor  dememeliyiz, 'ama'ların arkasına sığınmamalıyız.

Dostluk ve arkadaşlık zor bulunan nimet yani gerçek olanı, göstermelik ya da geçici, iş icabı olanları değil.. Olanlara sahip çıkmalı ihmal etmemeliyiz, birbirimize lazımız..💛  

7 yorum:

  1. Merhabalar Efendim.
    Geçmiş olsun. Demek kandaki oksijen seviyemiz düştüğünde bedenimiz bir şekilde SOS veriyor. Çocukluğunuzun en güzel teyzelerinden birinin de rahatsızlığı için geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve acil şifalar diliyorum.
    Bizler de zamanı gelince birilerinin çocukluk dönemlerinden güzel olarak hatırlanan teyze ve amcaları olacağız.
    Birbirlerimizi candan sevdiğimiz dostlarımızı ihmal etmeme konusundaki yaklaşımınıza katılıyorum. Ancak, telefon bile etmek bazen ne kadar zor geliyor insana.
    Selam ve saygılarımla birlikte sağlıklı günler dilerim.

    YanıtlaSil
  2. O kadar haklısınız ki, bende genelde aramam bu konuda çok vefasızım. Bugün birini arayayım en iyisi, bir yerden kırmak lazım bu döngüyü...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Öncelikle baş ağrınız için geçmiş olsun, çok fenadır bilirim!
    İletişim demişsiniz, evet sevdiklerimizi ihmal etmeyelim ama ihmal edilmeyelim de. Hatta sitemler edip üzmeyelim arayanlara da :) Bİraz mutsuz olduğum bir konu bu aralar. Haklı yazınız emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. arkadaşlık her şeyden güzel yaa :)

    YanıtlaSil